Tuesday, September 30, 2014

Set Kesuburan Suami dan Isteri
SET KESUBURAN WANITA

Merupakan kombinasi Set Asas (Vita-Lea, Vita-C dan B-Complex), Energizing Soy Protein (ESP), Alfalfa Complex dan GLA Complex. Pengamalan set ini secara konsisten dapat membantu mengatasi masalah kesuburan yang dialami oleh wanita. Tetapi pengambilan kombinasi kesemua supplement di atas adalah tidak wajib kerana pengambilan supplement adalah berdasarkan masalah spesifik yang dialami.

- Pengambilan Set Asas boleh membantu mengembalikan kesihatan wanita pada tahap yang optimum. Kesuburan wanita sangat dipengaruhi oleh tahap kesihatan baik mental mahupun fizikal. Apabila kesihatan seseorang wanita itu tidak pada tahap seoptimum mungkin dan ditambah pula dengan stress kerja seharian, pengeluaran hormon serta penghasilan sel telur (ovum) akan terjejas.

- Protein adalah salah satu komponen penting dalam pembentukan sel termasuklah sel telur. Pengambilan ESP dengan konsisten boleh membantu dalam pembentukan sel telur yang sihat bagi meningkatkan kesuburan wanita.

- Pengambilan Alfalfa Complex akan membantu meningkatkan kesihatan dalaman wanita, sebagai perapat dan membantu menghilangkan masalah keputihan. Isteri yang sering rasa sakit apabila bersama suami juga disarankan untuk mengamalkan Alfalfa.

- Pengambilan GLA Complex secara konsisten boleh membantu membaiki masalah period yang sering dialami oleh wanita.
 

SET KESUBURAN LELAKI

Merupakan kombinasi Set Asas (Vita-Lea, Vita-C dan B-complex), Energizing Soy Protein (ESP), Vita-E dan Zinc Complex. Pengamalan set ini secara konsisten dapat membantu mengatasi masalah kesuburan yang dialami oleh lelaki. Tetapi pengambilan kombinasi kesemua supplement di atas adalah tidak wajib kerana pengambilan supplement adalah berdasarkan masalah spesifik yang dialami.

- Pengambilan Set Asas boleh membantu mengembalikan kesihatan lelaki pada tahap yang optimum. Kesuburan lelaki boleh dipengaruhi oleh tahap kesihatan baik mental mahupun fizikal. Apabila kesihatan seseorang lelaki itu tidak pada tahap seoptimum mungkin dan ditambah pula dengan stress kerja seharian, pengeluaran hormon serta penghasilan sel sperma akan terjejas.

- Protein adalah salah satu komponen penting dalam pembentukan sel termasuklah sel sperma. Pengambilan ESP dengan konsisten boleh membantu dalam pembentukan sel sperma yang sihat bagi meningkatkan kesuburan lelaki.

- Pengambilan Vitamin E akan membantu menstabilkan hormon reproduktif dan bertindak sebagai antioksidan bagi merawat sel badan yang rosak.

- Pengambilan zink pula membantu meningkatkan tahap hormone testosteron dan bilangan sel sperma yang sihat.

NOTA PENTING

* Supplement/Vitamin tambahan bukanlah ubat. Pengambilan supplement adalah bertujuan untuk mengisi kekurangan zat dan nutrisi yang diperlukan oleh badan akibat diet seharian yang tidak seimbang. Tetapi, dengan memastikan badan mendapat zat dan nutrisi yang diperlukan, secara tidak langsung banyak masalah kesihatan dapat diaatasi. Pengambilan supplement Shaklee bergantung kepada masalah kesihatan, tahap kesihatan, cara hidup dan keperluan nutrisi individu.
 BERMINAT? 

hubungi amal sms/whatsapp/call 0183861182 ok..


and jangan lupa like fanpage amal taw 

www.facebook.com/VitaminsGorgeousShoppe


HARGA ISTIMEWA MENANTI ANDA DAN KONSULTASI SECARA PERCUMA AKAN DIBERIKAN SELEPAS PEMBELIAN HANYA UNTUK CUSTOMER AMAL YANG TERSAYANG

No comments:

Post a Comment